2018-09-07
Day off 日子约左好姊妹食 Brunch~一早约 系 K11 都唔知食咩好就 search 下见到大家对呢间 Pancake 好高分, 而且话要排队排好耐, 真系令我好期待😁因为我地2个平日, 仲要一开门就入去, 所以唔洗等就有位Menu 选择唔多, 特别想食咸野嘅人, 只得2款选择并唔多, 但系每一张相都好靓, 真系好有冲动叫晒黎食我地叫晒餐单上2款咸食, 可以叫餐牌上嘅饮品2位女士都叫左 Matcha latte, 上黎嘅时候真系大笑左😂😂😂😂呢2只🐷真系好搞笑! 拉花好有心机~而味道都好好浓浓嘅绿茶味, 香浓嘅奶, 绝对系有水准先黎左 All Day Breakfast, 首先个太阳蛋系煎得非常靓😂而其他都合格, 蕃茄好新鲜不过个 pencake 就唔似想像中咁松软咁~另外上埋 Smoked salmon avocado pencake, 沙律菜都系一样好新鲜🌼而且沙律汁都好 Fresh~但系牛油果真系太少啦~不过较为失望一定系 Pencake, 除左并唔咁香之外, 亦同样唔够松软不过都系一块好食嘅 Pencake 嘅~总结: 2个人 Brunch 时间, 食左 HKD21
因为我地2个平日, 仲要一开门就入去, 所以唔洗等就有位
我地叫晒餐单上2款咸食, 可以叫餐牌上嘅饮品
Matcha Latte
All day breakfast
Smoked salmon avocado pencake
总结: 2个人 Brunch 时间, 食左 HKD210 左右, 价钱其实唔平, 而且相信甜品类应该会较为出色而饮品绝对系比想像中好好多😄推介饮品比各位!