2019-04-20 229 浏览
男朋友和我都喜欢吃台湾食物,果日吾知食咩好就上open rice search太子附近有咩好食,因为男朋友系太子放工系果边,甘岩见到呢间野卖台湾野加上大家啲食评打都甘好,好似好吸引,于是打算去食。但其实当我地去到餐厅门口望到好似好普通都吾系甘想入去,但吾想念食咩所以念住试下都无仿。食左一次试过就好了,已经吾想再去食多次。有好多台湾餐厅都比佢更好吃。同埋应该有位餐厅员工系新人泥,我地落单果阵佢明明double comfirm都系岩既,张单出左果阵佢话睇下有无错,我地平时都吾睇点知一睇就睇到真系落错左碗面,甘我地即刻改番都无事既,点知我杯饮杯都落少左野,因为我想饮胚芽珍珠但佢无所以我只好叫胚芽奶茶再加珍珠,点知佢无加珍珠比我见佢系新人就算拉吾话佢了,同埋男朋友饮珍珠奶茶都有珍珠食佢果啲好了。吾系话佢服务吾好,但我觉得可以细心啲会更好。

吾系话佢服务吾好,但我觉得可以细心啲会更好。
炸豆腐拼盐酥鸡
红烧牛肉面
吾记得叫咩但系食牛杂果啲  因为店员落错单所以张单个名吾系呢个