2018-03-11 860 浏览
环境:👣👣👣食物:😋😋😋态度:😊性价比:👍👍环境方面,地方唔大,灯光较暗,但又未至于叫浪漫。食物方面,我叫既系下午茶餐,辣鸡汉堡,等左15-20分钟到先上(餐厅无乜人)辣鸡5辣,粉厚,硬,个包系个底层都好多白芝麻,包入面搽左牛油,我要用叉拮返旧鸡入个包先可以拎住食,食落有点「论尽」。薯条微暖,应该午餐炸定剩左既,但都外脆内软,不错沙律菜面有类似醋既物体,但我无食到。饮品:冻奶茶走甜,见佢冲完放左5分钟先拎比我🤔🤔无乜奶香,好平凡既冻奶茶态度:又唔可以话唔好,无默契挂,个个都以为另一个同事会过黎,所以自己做自己野,每次叫人都举两次手整体而言,本来好期望食呢间,毕竟佢d野食望落唔差,价位中中地,平时又多人等,应该好食,但食完觉得咁既质素同价钱,又未必会期望下一次会去试其他野食
环境:👣👣👣
食物:😋😋😋
态度:😊
性价比:👍👍

环境方面,地方唔大,灯光较暗,但又未至于叫浪漫。

薯条微暖,应该午餐炸定剩左既,但都外脆内软,不错
沙律菜面有类似醋既物体,但我无食到。

辣鸡汉堡