2022-11-09 279 浏览
近排听讲蓝田开咗间九头鸟,特登嚟呢间米线试吓!睇佢个餐牌,都有唔少选择可以拣。最后我叫咗一个鸡肉墨鱼头云南酸辣(三小辣)米线再加杯冻华田。个米线等咗大概10分钟到就有,算系几快手。至于姐姐嘅服务态度,本身都冇咩大期望,但系我只系想要杯水,佢就咁用手指指一指示意要自己出去斟就拧头走。。。其实态度真系可以好翻少少。。。讲番碗米线先,个汤底略嫌有啲太淡,冇乜酸辣味。。。比较好嘅系,佢又加返个芫荽令到个汤底有返啲味,但系个花生如果可以再香口啲嘅话会更加好。至于个米线,我个人就觉得太淋啦。。。而𩠌嘅份量我就觉得啱啱好,几足料。总括而言,我觉得谭仔或者谭仔三哥好味过九头鸟,试过一次就够😅