2021-09-13 420 浏览
成日钟意上网揾下公司附近有咩新餐厅嘅我近来发现有间新开coffee shop,又算近公司,一于去睇睇间店冇座位,只提供外卖,一边系店名,不过由于有灯光所以就咁影得唔清晰了墙上贴左饮品嘅价钱,价钱都同一般咖啡店差不多,不过有D人可能觉得贵三四蚊,咁我就觉得冇所谓,如果杯啡好饮店主亦好贴心提供手机充电服务,方便顾客喺饮咖啡充电时候,手机都可以充一充电,不过大家要自备充电线店舖另一边就放左个易拉架,大大只字写住新张期间买一送一咁抵紧系要买啦(多左一杯可以益下同事XD)唔知个优惠去到几时呢,有兴趣嘅朋友一定要去帮衬下问左barista,买一送一可以搭配唔同款式饮品,太好了近来开始转饮flat white,咁我紧系拣杯flate white la,free个杯就随便叫左杯latte(做过非正式统计,公司钟意饮咖啡嘅同事有唔少选择latte)饮落味道都唔差,啡味都浓(虽然我好钟意饮咖啡,但自问唔系专业人士,唔太识品评)有机会再试下其他饮品,支持小店!
成日钟意上网揾下公司附近有咩新餐厅嘅我

店舖另一边就放左个易拉架,大大只字写住新张期间买一送一

问左barista,买一送一可以搭配唔同款式饮品,太好了

有机会再试下其他饮品,支持小店!

2021-09-13
外卖自取
$43 (早餐)