2024-04-11 234 浏览
同🐻仔行过SUKIYA,见到难得唔系好多人排队,仲要出咗韩式拌饭系列🤤,就即刻冲咗去排队。众所周知,依间餐厅都要等一段时间先有得人座,而我哋只系排咗大约15分钟,就有位lu,真系好好彩🤣!-🍴热溶三式芝士牛肉韩式拌饭炸鸡套餐🥘(M)($84)炸鸡套餐包咗三件炸鸡🍗同埋一杯饮品🥤。韩式拌饭有唔少配菜,包括凉拌芽菜及红萝卜丝、通菜、泡菜、紫菜同埋温泉蛋🥚。佢哋嘅韩式辣酱会分开一小碟提供👍🏻,食客可以按自己的口味喜好选择份量,虽然见到好多辣椒籽,但系味道上唔会话好辣🌶️。饮品方面因为唔想饮有气嘅饮品,最后拣咗冰红茶。-🍴 牛肉韩式拌饭炸鸡套餐🥘(L)($71)同以上套餐一样,只系个饭叫咗大碗嘅,同埋冇叫到芝士🧀。也米😍认为有芝士会令到个拌饭更加有层次,作为芝士爱好者,一定要食😋!
🍴热溶三式芝士牛肉韩式拌饭炸鸡套餐🥘(M)($84)
🍴 牛肉韩式拌饭炸鸡套餐🥘(L)($71)
2024-04-10
等候时间
15 分钟 (堂食)
$77.5 (晚餐)