2022-04-22 240 浏览
终于开返晚市堂食,当然要去食下好野😍收工就即刻去尖沙咀食个饭先。餐厅整个环境都系日式木系🪵设计,空间感非常大,佢仲设有唔同嘅座位,无论你想独处定系一班朋友聚会都非常适合,令人觉得好舒服☺️炸薯角配黑松露酱 $78好钟意呢度系用薯角唔系薯条,薯角炸得好香脆,系即叫即炸的👍🏻加埋香喷喷嘅黑松露酱真系一绝日式甜泡菜炸鸡配日式芥末酱 $88🐔鸡肉唔会鞋口,泡菜味道本身带甜同少许辣,配上炸鸡味道出奇地夹,再加上芥末酱,味道更加提升。慢煮厚切日本四元豚肉🐖 $248慢煮令到豚肉保持滑嫩,切开仲有肉汁,淡淡的肉桂香配上苹果蓉,可以一解猪肉嘅油腻感觉。香烤澳洲羊肩肉 $188羊肩唔膻,熟成度啱啱好,伴碟仲配有香草烟肉薯粒和鲜芦笋,令到整个菜更fresh。Classic Pizza🍕 $158Pizza非常大个,系脆边厚底批,啱啱焗起芝士仲可以拉丝,配料包括葱油肠、烟肉、白菌、洋葱,配埋个蕃茄酱,非常嘢未,食唔停口。整体来讲,环境开阔,座位舒适,食物质素中上,非常适合三五知己去聚餐👫🏻👭🏽👨🏻‍🤝‍👨🏽

炸薯角配黑松露酱 $78

日式甜泡菜炸鸡配日式芥末酱 $88