☙ 𝗥𝗶𝗺 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ❧屯门开通真的很兴奋🎶 因为土瓜湾一带多咗好多新𝗰𝗮𝗳𝗲😆今次已经系第𝟮次光顾,木系装修配上满满的自然光,坐得好舒服,食物依旧高质,最爱布里欧同新试的𝗵𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗸𝗲,𝘀𝘁𝗮𝗳𝗳亦非常体贴,见到我哋影相仲即刻开咗大窗,环境、食物同服务都一流❣️࿐🐡炸鱼布里欧配蕃薯条 $𝟴𝟴💫松软的布里欧包好重牛油香,上次食过一次都觉得呢个包整得好好食,今次依旧有水准👍🏼鱼柳炸得香脆又大条,肉质嫩滑,配上即炸蕃薯条,好满足😋🎃南瓜浓汁意粉 $𝟵𝟱全素意粉配上菇片及羽衣甘蓝,口感丰富,但南瓜味偏淡🫥🍵𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮𝗸𝗲 $𝟲𝟬💫抹茶味非常香浓,渐层设计令其浓度亦有递减效果,最中心位的抹茶味最香并带回甘,慕丝蛋糕质地细滑,有入口即融的感觉呢🫶🏻不过蛋糕供应有限,临走时见到已经换上朱古力味,所以建议大家可以预早𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿定呢😽
☙ 𝗥𝗶𝗺 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ❧

🐡炸鱼布里欧配蕃薯条 $𝟴𝟴💫
炸鱼布里欧配蕃薯条

🎃南瓜浓汁意粉 $𝟵𝟱
全素意粉配上菇片及羽衣甘蓝,口感丰富,但南瓜味偏淡🫥
南瓜浓汁意粉

🍵𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲𝗰𝗮𝗸𝗲