1️⃣蕃茄罗勒大虾扁意粉🦐🍅🍝($98)扁意粉食落弹牙,蕃茄酱略嫌有啲淡味,可以再浓蕃茄味多啲,大虾非常弹牙之余唔使剥壳,方便入口,意粉中间仲有一块块蒜片,食落更惹味✨2️⃣蘑菇牛油果忌廉芝士bagel🥯🥑🍄‍🟫配沙律🥗 ($78)Bagel质感非常烟靭,烘得刚刚好,包上面搽咗cream cheese,夹咗满满嘅蘑菇同埋牛油果,比较欣赏蘑菇调味适中,连埋bagel一齐咬啲菇汁系咁流,好Juicy,配埋沙律食更加fresh✨3️⃣炸芝麻鸡翼🍗 ($68)推介⭐️芝麻鸡翼炸得非常香脆,中间热辣辣,咬落仲流住啲鸡油,好好食✨4️⃣炸蕃薯条🍟🍠 ($58)份量都唔错,条条番薯条都算粗大,咬落外脆内软,入面唔系空心薯条,系充满番薯蓉,点埋茄汁更加开胃✨5️⃣餐厅位于粉岭旧裁判法院,感觉非常宁静舒服,而且Cafe环境设计木系为主,部份位置仲有榻榻米,非常轻松写意✨
1️⃣蕃茄罗勒大虾扁意粉🦐🍅🍝($98)

3️⃣炸芝麻鸡翼🍗 ($68)

4️⃣炸蕃薯条🍟🍠 ($58)