2024-09-22
今日同朋友系铜锣湾行街,想食火锅,系咁多火锅拣左尼间,见环境系主打怀旧香港风,睇评价讲服务几好,应该会冇问题!点知!nonono成餐嘢服务系贴心,学埋大陆海底捞过生日操作流程。比Menu 我地划,但系佢哋系唔会睇我地划左咩,仲要问佢哋有冇落,原来系冇落到!搞笑!酱料及茶芥$54可选择材料真系太少!仲要收得咁贵店员推荐豪华海鲜拼盘!$688 海鲜唔够新鲜!仲要收咁嘅价钱真系唔抵食!特别系鱼肉,难食到呕。元贝细个,鲍鱼系厚,但朋友话唔多新鲜。梅花黑豚肉$108 ,未食过咁难食嘅猪肉?!大富豪花甲锅 $398,淡味嘅冬阴功花甲锅,我同我朋友都觉得唔值呢个价!花甲仲要有沙田园拼盘$78,份量好少即炸响铃$58,虽然好大条,但系朋友话唔好食冬瓜薏米水$56,沟淡嘅冬瓜水,饮唔到薏米味山楂紫贝天葵$28,朋友话好难饮。饮品类好少选择。嘢食都系好少选择,而且价钱好贵又唔好食,真系成餐饭质素差到离谱。嘢食唔新鲜,仲要价钱偏贵,真系食得好唔抵。未系香港食过咁差嘅火锅!唔怪得知人咁多走去深圳食嘢啦,香港啲咁样嘅质素真系搞唔掂!
酱料及茶芥$54
可选择材料真系太少!仲要收得咁贵
元贝细个,鲍鱼系厚,但朋友话唔多新鲜。
梅花黑豚肉$108 ,未食过咁难食嘅猪肉?!
田园拼盘$78,份量好少
即炸响铃$58,虽然好大条,但系朋友话唔好食
冬瓜薏米水$56,沟淡嘅冬瓜水,饮唔到薏米味
山楂紫贝天葵$28,朋友话好难饮。
饮品类好少选择。
嘢食唔新鲜,仲要价钱偏贵,真系食得好唔抵。
未系香港食过咁差嘅火锅!
唔怪得知人咁多走去深圳食嘢啦,香港啲咁样嘅质素真系搞唔掂!