2016-07-10 1275 浏览
搭叮叮成日都望到呢间蓝色cafe都好想试,经过呢头,终于有机会一试!蛋糕柜都放左几多款蛋糕,而且都几多出面少见到既蛋糕,例如:red velvet, carrot cake, lemon meringue pie,队长拣左件lemon meringue pie,配埋杯cappuccino,个柠檬挞就普通啦,个底果层柠檬啫哩, 柠檬味唔算太酸, 怕酸者都入到口, 不过就结实左d,同个一笃就碎既饼底岩岩相反,蛋糕味道唔算出色,但真系好有homemade既感觉,蛋糕外表未必好精致,但就呢种粗糙感令你好似坐系屋企,想待多一阵既感觉;咖啡就不过不失,用左illy咖啡, 唔会衰得去边, 不过真系好大杯,仲要斟到满满的,好抵饮!