朋友系观塘返工,佢话附近有间铁板烧不如去试下,去到出面摆嘅餐牌真系好吸引,系”880”两位!!!!!睇门口装修以为好贵,原来系轻松afford到嫁💪🏼💪🏼就系lee个餐牌超吸引,仲送两只鲍鱼😱不过入到去又有另一个餐牌,有龙虾🦞嘅套餐,自己突然又好想食,所以我都系嗌左个贵d嘅,返工辛苦嘛🙈🙈首先系沙律加前菜,沙律🥗个汁酸酸地,都几醒胃期待嘅龙虾🦞黎喇🤤个海鲜拼砌到好靓好吸引,望住厨师哥哥拆壳,将个蟹身同d蟹膏捞埋一齐,闻落劲香🤤🤤出到黎味道简直系一流🥰鳕鱼厨师捞左牛油一齐煎,好惹味,仲将d蔬菜切到好靓,食得出d食材系好新鲜和牛薄烧,块牛d纹路好靓,厨师哥哥用块牛包住d蒜头同葱,因为d蒜炸过,咬落脆卜卜,油份又够,好邪恶🙈炒饭炒得干身,味道好好,食埋个饭好饱,好满足🥰最后黎埋龙虾汤,先前俾我地睇只龙虾个头拎左去滚汤,好有龙虾味,正😋最后最后喇,有甜品同雪糕,有抹茶蕨饼,同蕉糖多士,蕉糖多士好似食紧零食咁,脆卜卜,小朋友一定好钟意,雪糕有好多种味拣,我拣咗芝麻味,朋友拣咗抹茶味,两个都好食同食得出咩黎👍🏻👍🏻有样小小贴心嘅嘢好值得赞,原来餐厅一开始提供绿茶,食到中途会转培茶,话咁样会易d消化

就系lee个餐牌超吸引,仲送两只鲍鱼😱

首先系沙律加前菜,沙律🥗个汁酸酸地,都几醒胃

炒饭炒得干身,味道好好,食埋个饭好饱,好满足🥰

有样小小贴心嘅嘢好值得赞,原来餐厅一开始提供绿茶,食到中途会转培茶,话咁样会易d消化👍🏻其实食完lee餐,我星期日又带屋企人去多次,lee个价钱真系可以成日去🙈
2020-02-06