2014-10-31
上几星期, 听人讲话坑口村有间川菜话ok, 所以揾埋屋企人去试。去到见装修格局都好有四川风味,再行去睇下餐牌都好多四川菜, 但价钱稍为偏贵, 但当时觉得如果地道四川菜好食, 价钱贵d唔紧要, 所以入去试。一入到去,就发现嘢食起我面前点解嘢食乱咁放, 有点唔卫生, 而且我发现有蚊 。。坐低咗, 就睇下食乜跟住有热茶送上,但系d茶。。。闻落去好有果香味(ok), 但系饮落去甜😵,同埋提大家,热嘅都好, 冻咗之后会酸。浓汤牛肋条暖锅($108)唔记得影相,只可以讲比你地听评价香味好香, 甜甜地,但牛肋条有少少韧,同埋唔系好入味,道菜煮得太普通。整体嚟讲唔值。鸡唔入味,汁都唔够味四季豆有d过淋, 但ok 几香够味回锅肉够味够香担担面, 特别味道,都系唔够味,甜甜地炒饭冇乜味,攞嚟送菜吃整体嚟讲,唔算正宗, 佢餐牌介绍嘅菜都唔太好味, 所以可以唔洗理餐牌的精选介绍,仲有四川菜以辣同埋浓味为主,但唔系道道菜都系咁,服务生又对菜式唔熟,问佢道菜系乜都唔识答,而且都系咁讲价钱与食物不成正比, 以依个价钱可以唔洗起度食, 仲有唔该佢地注意卫生, 店内有蚊同飞蛾。
一入到去,就发现嘢食起我面前 点解嘢食乱咁放, 有点唔卫生, 而且我发现有蚊 。。
坐低咗, 就睇下食乜
跟住有热茶送上,但系d茶
。。。 闻落去好有果香味(ok), 但系饮落去甜😵,
同埋提大家,热嘅都好, 冻咗之后会酸。
浓汤牛肋条暖锅($108)
唔记得影相,只可以讲比你地听评价
香味好香, 甜甜地,但牛肋条有少少韧,同埋唔系好入味,道菜煮得太普通。整体嚟讲唔值。 鸡唔入味,汁都唔够味 四季豆有d过淋, 但ok 几香够味 回锅肉够味够香 担担面, 特别味道,都系唔够味,甜甜地 炒饭冇乜味,攞嚟送菜吃