2014-10-31
上幾星期, 聽人講話坑口村有間川菜話ok, 所以搵埋屋企人去試。去到見裝修格局都好有四川風味,再行去睇下餐牌都好多四川菜, 但價錢稍為偏貴, 但當時覺得如果地道四川菜好食, 價錢貴d唔緊要, 所以入去試。一入到去,就發現嘢食起我面前點解嘢食亂咁放, 有點唔衛生, 而且我發現有蚊 。。坐低咗, 就睇下食乜跟住有熱茶送上,但係d茶。。。聞落去好有果香味(ok), 但係飲落去甜😵,同埋提大家,熱嘅都好, 凍咗之後會酸。濃湯牛肋條暖鍋($108)唔記得影相,只可以講比你地聽評價香味好香, 甜甜地,但牛肋條有少少韌,同埋唔係好入味,道菜煮得太普通。整體嚟講唔值。雞唔入味,汁都唔夠味四季豆有d過淋, 但ok 幾香夠味回鍋肉夠味夠香擔擔麵, 特別味道,都係唔夠味,甜甜地炒飯冇乜味,攞嚟送菜吃整體嚟講,唔算正宗, 佢餐牌介紹嘅菜都唔太好味, 所以可以唔洗理餐牌的精選介紹,仲有四川菜以辣同埋濃味為主,但唔係道道菜都係咁,服務生又對菜式唔熟,問佢道菜係乜都唔識答,而且都係咁講價錢與食物不成正比, 以依個價錢可以唔洗起度食, 仲有唔該佢地注意衛生, 店內有蚊同飛蛾。
一入到去,就發現嘢食起我面前 點解嘢食亂咁放, 有點唔衛生, 而且我發現有蚊 。。
坐低咗, 就睇下食乜
跟住有熱茶送上,但係d茶
。。。 聞落去好有果香味(ok), 但係飲落去甜😵,
同埋提大家,熱嘅都好, 凍咗之後會酸。
濃湯牛肋條暖鍋($108)
唔記得影相,只可以講比你地聽評價
香味好香, 甜甜地,但牛肋條有少少韌,同埋唔係好入味,道菜煮得太普通。整體嚟講唔值。 雞唔入味,汁都唔夠味 四季豆有d過淋, 但ok 幾香夠味 回鍋肉夠味夠香 擔擔麵, 特別味道,都係唔夠味,甜甜地 炒飯冇乜味,攞嚟送菜吃