2024-06-07
即使今日打紧一号风球,有雨又大风,但完全无影响到想食#火锅 嘅心情。呢次同朋友去咗#元朗 世宙商场呢间火锅店,而且食物选择多多,真系好满足。今次叫咗$298嘅#澳洲和牛套餐 ,呢个套餐真系抵食,唔单止无限时,仲送#免费蒸海鲜 🎉!蒸海鲜有多款选择,包括虾、带子、蚝、青口、鲍鱼等等,真系好抵食。套餐入面嘅食材非常丰富,有#澳洲M4-M5和牛 、#牛白肉 、#顶级牛肉 、#牛肩胛 、#保湿猪肉 以及#鸡肉 ,真系任食,牛白肉特别爽口,其他肉类嘅油脂分布亦好平均,唔会太腻,牛肩胛仲好嫩滑。呢度嘅#惹味鸡煲 真系超香浓,先食惹味鸡煲,再加汤直接打边炉,味道一流。仲有好多蔬菜配料,例如豆卜、洋葱、豆腐、卤味,呢啲配料加埋汤底真系好滋味,增强咗我哋嘅食欲。而家仲做紧优惠活动📌打卡送免费蒸海鲜🔔只需要赞好专业like and share以及留言即可领取‼️每日数量有限,送完即止。提早预约将会优先安排‼️📌$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐 快闪优惠,二人同行一人半价!呢度嘅甜品都有唔少选择,有#雪糕 、#泡芙 、#炖蛋 、#蓝莓奶冻 、#豆腐花 同#啫喱 ,真系应有尽有。仲有多款饮品选择,#冻饮 ,
而家仲做紧优惠活动
呢度嘅甜品都有唔少选择,有#雪糕 、#泡芙 、#炖蛋 、#蓝莓奶冻 、#豆腐花 同#啫喱 ,真系应有尽有。仲有多款饮品选择,#冻饮 ,而且有#自家制凉茶 够哂滋润下火。
呢个价钱无限时任食,简直抵!