2024-01-01 1141 浏览
趁放假,去下近期人气(多人排队) 嘅蜜雪冰城试下。。。去到唔太多人,排左一阵就到我地,之前未来过,谂住睇下餐牌,但系要去到收银机前先睇到,好快好急咁就点左promotion 嘅两款饮品。。排队买完嘢饮,之后又去商场入面等拎嘢饮,等左唔太耐就拎到。。。。今次叫左满杯百香果同芋圆葡萄🍇,一杯$15 ,一杯$17 ,都几平。。。。贪平原来真系无好,唔知系咪系咪因为我叫左少甜走冰,两杯都好难饮。。。难饮到我唔知点形容。。个味劲奇怪,饮左1/3 杯,真系顶唔顺掉左。。计返饮左条数,原来$15 同$17 都几贵。。。🤮🤮🤮唔知系咪我叫错,我见都多人食雪糕,不过我应该唔会再试,受唔起冲击。。。