2024-09-14 757 浏览
奉劝千祈唔好嚟,中秋节食饭,一肚气!订咗位,求其拣个位背脊顶住都话系咁㗎啦。你嗌单佢话你落咗都冇用,都唔会入机,唔得闲。落咗单,五样嘢漏咗两样,不停嚟错嘢。正式俾钱受罪,仲话尽咗力。香港都唔知点解会仲可以容纳呢啲咁嘅酒家,唔系佢话自己系酒店。荒谬!好似佢哋唔系做紧生意咁。冇得顶。等咗成一个钟头都冇嘢食! 嗌蓝妹都要话摷一支冻。好似寻宝咁。简直系嘥人时间。饮咗一个钟多,就系食呢啲。想叫乳鸽(松),佢话好耐,自己出名嘅菜都turn down, 冇得顶!唔怪之叫顶鸽。 出面咁多人用心煮嘢,用心服务,基本尊重饮食嘅文化都冇。我细个嚟呢度,先谂住回忆一下日美好时光,真系一个好好嘅回忆,一定记得唔会再嚟。 可惜! 都冇心机影啲食物,不过$168 扇贝点都要影,细只到瑶柱仔咁细,大家可以睇吓水准有几高。 你可以有好多藉口。又话厨房唔得,人手唔够。但系依啲系你管理你间餐厅嘅责任,请你记住,客人都会俾钱,谂住欣赏你嘅菜,你做唔,唔系唔好意思就OK。
奉劝千祈唔好嚟,中秋节食饭,一肚气!

订咗位,求其拣个位背脊顶住都话系咁㗎啦。

你嗌单佢话你落咗都冇用,都唔会入机,唔得闲。

落咗单,五样嘢漏咗两样,不停嚟错嘢。

正式俾钱受罪,仲话尽咗力。

好似佢哋唔系做紧生意咁。冇得顶。

简直系嘥人时间。