2017-05-29 184 浏览
今日姑姐生日,本来plan食日本野,不过姑姐又话平时食得太多想转下口味,又要近屋企系旺角附近食,谂来谂去,醒起有间佢未食过,就带左佢来食。哩间野因为唔系地铺,唔系我朋友带我来食都唔知道有哩间野。果次来食因为得两个人试唔到好多个𩠌,不过味道又真系唔错,同埋环境虽然唔大,不过坐落舒服倾得自在。今次来食,姑姐一来就点左我上次食落都几钟意既酸忌廉芝士薯条,薯条热辣辣食落都算ok,点埋佢既酸酸地既忌廉酱真系几好味。我女朋友就点左个蒜蓉包,唔大只,一啖就可以食左一只,不过好松脆,都几香。然后就叫左个蜜汁鸡翼,都几甜几滑,不过如果鸡翼可以再大只少少就好。仲试左个螺丝粉同埋pizza.粉都算ok,不过就比较普通,但是pizza就几好食,个批底都几厚几脆,而且料都几足,咬落都几满足几爽,肠仔口感都唔错,所以叫左两个批来食,最紧要食得爽,价钱都算公道,份量都唔少,加埋佢地既服务态度都唔错,所以会再来
蜜汁鸡翼
酸忌廉芝士薯条