2016-07-26 3054 浏览
平日都好少写食评,而且都经常黎尼间食饭,一向都多人,所以𠮶d态度差、食物永远上唔齐、冇人理嘅问题都选择只眼开只眼闭。今晚屋企人生日想打去睇下仲有冇得订枱,听电话𠮶位0耐性,好声好气问唔该请问今晚,我句野都未讲完,想问嘅野又未问完,佢已经话今晚冇呀就cut左我线。系咪因为客人源源不绝,唔休做,所以态度每况愈下?咁样同赶客有咩分别?作为常客,真系对尼间食肆好失望。好彩去到时间仲好早等3张枱就得,当时屋企人拎住个蛋糕去问可吾可以雪住先,因为我地都决定左点都系食尼间,𠮶位知客本身已经刚口黑面,问到佢佢仲黑面得更西利,话有位先比雪。好啦都由佢,入到去坐低,d野食都差吾多黎齐但个汤底都未到,无论系侍应定经理都系十问九唔应,全部都系黑口黑面想你快d走咁,系咩事?屋企人画纸写左个珊瑚蚌,迟迟未到惟有追一追,个侍应仲可以话翻我地转头,话我地冇嗌人专登帮我地落,咁你整落张纸度做乜?比个格我地写做乜?个侍应仲要好奇怪咁讲左几次尼个要另外加钱架㖞,唔系任食架㖞,同佢讲我地清楚要加钱佢先帮我地再落过,后尾有另外一位唔知部长定经理行埋黎又系咁样质疑,连屋企人都开始炆炆地。到最后上蛋糕环节,嗌人上个蛋糕好似得罪佢咁

到最后上蛋糕环节,嗌人上个蛋糕好似得罪佢咁,黑口黑面理都唔想理我,蛋糕黎到张枱污糟到乜咁都照摆个蛋糕同碟上去,出声叫佢抹一抹先又黑面,求其抹几下就走人。
好好地一餐生日饭就系比尼d服务态度搞到唔开心,如果唔系生日𠮶位屋企人想食,真系唔会再去!
2016-07-24
庆祝纪念