(非会员)
2009-09-05 202 浏览
服务态度一流. 真的意想不到.今日第一次到这间饼店, 店内装修很平凡.眼前突然一亮. 哗! 个喜羊羊蛋糕好似呀! 走进店内见到另一个Thomas火车蛋糕. 靓到"dum dum"两声. 我需要两个cake, 本来只打算在店订一个, 因为未食过佢啲出品. 亦因如此, 所以在店内问长问短. 又问D公仔边道买, 又问个cake边part边part揾"mud"嘢做. 师傅一一回答. party30人,师傅话3磅己促够. 亦因我的party是在室外进行, 所从师傅又同我研究个cake保温问题. 真系有heart. 最后决定两个cake都同佢订. 虽然佢没有平比我, 但佢的确比到好大信心我订嘅两个cake都会好靓. 下次会upload幅相同话比大家听个cake好唔好食.
服务态度一流. 真的意想不到.
今日第一次到这间饼店, 店内装修很平凡.
2009-09-05
庆祝纪念