2023-09-03
😂不得不打呢篇劣文!🤭🤗话哂住系呢区咁耐,执左既鱼蛋粉面铺面几多又话德X 鱼蛋粉乜乜乜(门口写到好巴之闭咁样)🫣🫥😱好耐好耐之前试过,不外如是,好鬼难食🥶😱🤓鱼蛋唔弹牙,咁都叫正宗?所以之后一直冇再帮衬😏😏😞我相信D街坊帮衬既原因,系因为附近真系冇乜粉面档因为呢日要买外卖比屋企人,就真系好顺路经过,方便吖麻!😞难食面照买啦!到呢一间粉面饭档叫碗鱼蛋米粉,都知道难食㗎喇,是但啦因为近!我谂平时外卖最多等5-6分钟,呢间等左10分钟嘅鱼蛋粉!见到餐厅入面都多数食紧粉,厨房应该唔会好忙?😊我:问店员煮好未?等左好耐啦!(都等咗10分钟问下好正常)😡店员:(行入去好大声问厨房) 10分钟啫!啫!啫!啫!不停重复个「啫」字! 唔知咩意思呢?🤣😡之后👆🏻店员拎碗鱼蛋粉俾我,再讲, 10分钟啫!😊我:啫? (咩态度呀)对面𠮶间车仔面外卖5分钟!😡店员:哦!Xxxxxxxxxxx🤭心谂:转过弯𠮶间好出名食云吞面𠮶间3分钟递到我手上!10分钟煮碗鱼蛋粉🤣会唔会好快执笠呀?😂😂😂😂😂$46蚊一碗唔好食嘅鱼蛋粉,买佢既都系因为顺路!顺路都应该唔会再帮衬!Bye!
话哂住系呢区咁耐,执左既鱼蛋粉面铺面几多
又话德X 鱼蛋粉乜乜乜(门口写到好巴之闭咁样)🫣🫥😱
好耐好耐之前试过,不外如是,好鬼难食🥶😱
🤓鱼蛋唔弹牙,咁都叫正宗?所以之后一直冇再帮衬😏😏
😞我相信D街坊帮衬既原因,系因为附近真系冇乜粉面档
😊我:问店员煮好未?等左好耐啦!
(都等咗10分钟问下好正常)
😡店员:(行入去好大声问厨房) 10分钟啫!啫!啫!啫!
不停重复个「啫」字! 唔知咩意思呢?🤣
😡之后👆🏻店员拎碗鱼蛋粉俾我,再讲, 10分钟啫!
😊我:啫? (咩态度呀)
对面𠮶间车仔面外卖5分钟!
😡店员:哦!Xxxxxxxxxxx
会唔会好快执笠呀?😂😂😂😂😂