2010-07-10 10 浏览
屯门区都算多寿司店选择,但呢间就特别多人,只因佢出名,我唔多钟意排队,所以极少试呢间,但又想睇下佢水准有几高,所以今日决定等!等左45分钟,以为会有餐好野食,order左好多野,正等住食,店员同我讲话无海胆,有无搞错,咁大间咁出名,只系七点几就话无海胆卖!无辨法,又继续等,同朋友倾计之际,前面个黑衫仔唔声唔声就放左碟寿司向台上,等左一阵我先知原来系比我,咁无礼貌架!寿司到了,一睇个卖相就想退货,如果系间二打六店,我会好受d,话晒都叫板长呀!味到唔算好、亦都唔差,食食下见到另一个黑衫仔无带手套在bar 台后"R痕",即刻影响食欲,跟住见到佢向台面收回一个用过的纸兜+保鲜纸,佢竟然拉一拉张保鲜纸就放回柜上番用,我实在睇唔过眼,就跟住海报上的电话号码打左比佢地管理层!虽然唔知咁做会唔会有帮助,但希望佢地老板会系一个正面的老板,否则 "折左佢啦" !

2010-07-05
  • 短期内唔好去了