2020-05-18
第一次写食评,真系嬲到忍唔住要写!首先门外餐牌价钱同放系收银餐牌价钱唔同!门外标示猪扒包为$35,收银价牌则标为$45!当然佢地系收左我$45!当日我点了猪扒包、夏威夷火腿薄饼,另分别加了$15转冻Latte、加左$12转冻朱古力,一共$130。重点来了,侍应先放下两杯饮品,侍应话冻朱古力同冻鲜奶,我即刻打个突,冻鲜奶?杯野系奶白到好似鲜奶,我叫既系冻Latte,虽则Latte系鲜奶咖啡,但都唔系奶白到甘呀?(嬲得滞唔记得影相!)饮落好少好少咖啡味=.=‘似饮紧奶多d!跟著来了个pizza,个pizza简直....简直系一个笑话,超市既frozen pizza会好过佢!夏威夷火腿?根本系平时食开果d普通火腿!再来个猪扒包,猪扒完全冇味!总括而言,大x乐、大x活、普通茶餐厅都好过佢!甘既质素都可以整野俾人食?!成间店甘既食物质素,系好明显唔想有回头客!
成间店甘既食物质素,系好明显唔想有回头客!