2023-09-23 343 浏览
见到佢哋社交平台努力经营本土文化同埋香港人嘅亲切形象,终于有机会嚟试下,结果真系冇希望就冇失望,仲要非常失望🥲⋯入座后,Manager/老细款嘅人同我哋讲拉面纸就快用晒所以直接讲食咩就得,但系同行友人已经手快剔咗纸,佢见到即刻黑晒面,全程好似欠咗佢咁,非常影响大家食嘢嘅心情。铺面装修得好靓,见到佢有心度过「香港职人」等等嘅slogan同埋design,真心欣赏嘅。但系,枱面抹完都系油淋淋,筷子同杯都系湿嘅,枱面壶水只系得一杯水嘅份量亦都冇refill过,头顶冷气机keep住毛毛细雨咁样滴水,咁装修得几靓都冇意思⋯另外见到楼面员工冇戴手套,上菜收碟抹枱收钱都系同一对手,唔知上次洗手系几时?我自己都有做饮食,明白晚市忙同攰,但见到呢啲细节位都会觉得过唔到自己𠮶关🥲。食物方面不过不失,份量合理,但味道方面同价位可以有更加好食嘅选择。食完之后我哋准备起身埋单,但系因为出面收银冇人,所以我哋已经特登避开manager,揾咗友善嘅员工帮我哋手埋单,manager听到又西口西面咁加句「直接出去咪得」。好耐冇试过出街食嘢食到成肚气,以上遇到嘅问题当时冇同舖头反映系因为见到管舖嘅人系咁嘅态度,自然就会觉

好耐冇试过出街食嘢食到成肚气,以上遇到嘅问题当时冇同舖头反映系因为见到管舖嘅人系咁嘅态度,自然就会觉得佢冇心聆听同改善。劝大家唔好贴钱买难受🙏🏻。