讲到香港本地嘅手工啤酒 应该大部份人都识carbon brews或者饮过(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)其实𠮶阵时知道佢哋喺中环开咗餐厅 已经想试好耐 话晒on tap系唔同好多!今次终于嚟咗😙气氛好好 而且整体质素都好唔错 尤其食物比我想像中出色🫶🏻好适合一大班朋友聚会之地👯‍♀️-🐮Hanger steak frites ($288)呢个几乎每枱都有!望个样已经超吸引 牛肉系呈现超级粉嫩嘅红色😙肉质好软腍 完全冇筋带点咬口得穆又唔会靭 完全系我杯茶🤪不过呢 我觉得个酱汁系有少少扣分位 味道唔系唔好食 但系就有种唔系好啱摆埋一齐同个牛唔太夹嘅感觉咁🤣-🦀Crab meat with taramasalata on wholegrain sourdough ($128)呢个又系好出色🥳厚切sourdough永远冇得输🫶🏻切咗一旧旧较小块 方便进食🍞外皮好香脆偏硬身少少但我个人好喜欢🥳内里包体有点烟靭感( ´▽` )ノ搭配旁边的taramasalata淡淡蟹肉 再混合住浓郁嘅青葱 黑鱼子沙律酱 口感好丰富味道浓郁 完全系会一口接一口🤭-🌽Elotes ($88)最后呢个又系估你唔到咁好食🤣一开始其实睇
🐮Hanger steak frites ($288)

🌽Elotes ($88)

最后呢个又系估你唔到咁好食🤣一开始其实睇个名 我都唔系好知系咩 净系知有粟米 点知原来系一件件淋左千岛酱喺面嘅烤粟米 洒满一堆nachos碎 香草同青葱碎🤪好惹味!!冇谂过一个简单嘅粟米都可以咁好食🤭

啤酒今晚都试咗几款🫶🏻自己最钟意嘅系You Got Me!𠮶款🍻个名好得意 味道都好啱我口味同埋我觉得都系大部份女仔会钟意嘅😎比较易入口同清新 微甜而且带点水果香🥭
  • Hanger steak frites
  • Crab meat with taramasalata on wholegrain sourdough
  • Elotes