2021-04-25 69 浏览
🍴《Hangrybearbbq》I▪️🅘🅝🅣🅡🅞疫情关系,系街外BBQ少咗,反而转战系屋企搅❗️有边个钟意BBQ呢⁉️心思思想食BBQ嘅我,今日就同屋企人黎返个HOME BBQ喇❗️网上见到一间#烧烤外卖 店 #HangryBearBBQ ,佢嘅食材系本地自设工场腌制,又高质又方便嘅 #烧烤速递 公司❗️ #食材唔洗出去买,好适合我呢啲懒人❗️ 订购咗食材,好方便,直接送到屋企楼下取货❗️原来郊野公园,Party Room,会所等等嘅地方,佢地都会送㗎❗️收到货,一打开个箱,一包包pack好哂,干净又卫生❗️重点一提系包装好靓吖,超有心思❗️食唔晒仲可以放雪柜做储备,keep到2星期㗎,随时拎出嚟再食过都得❗️重点,每款食材都腌得好入味,咁多款我最钟意蜜糖脆边金沙骨❗️除咗入味外,啲肉仲好淋添吖❗️超级正❗️食完所有主食,仲有甜品㗎,就系英国迷你糖衣冬甩🍩同日式小甜薯😋将BBQ黎个总结❗️🛒🛍 优惠优惠期限: 由今日起直至5月31日前🎈 订购🔟人份量或以上烧烤食材套餐,送日东卷蛋1盒 or Häagen-Dazs 50元现金卷1张👉🏻只要follow➕screencap低呢个post并于网站落单后Whatsap
🍴《Hangrybearbbq》

I▪️🅘🅝🅣🅡🅞

🛒🛍 优惠
优惠期限: 由今日起直至5月31日前
👉🏻只要follow➕screencap低呢个post并于网站落单后Whatsapp 9488-8329就得啦,大家唔好错过啦❗️
📢数量有限,送完即止

外卖送餐