2024-09-03
好耐都唔出去食晚饭,今晚就拣咗本场🙈。呢间嘅店一走入去就感觉好chill,而佢哋嘅日本烧肉又真材实料,好适合吓我哋聚少聚多食下好野🍽️。首先就系顶级澳洲和牛海鲜套餐,你视觉味觉感觉一次满足。啲和牛份外滑溜,真材实料,食晒🤠。🐮极品牛小排又唔系输,好烧好食,完全控制得到火候,一啖咬落去就知道佢又嫩又juicy😮。M8和牛封门柳及M8和牛牛板腱,每一啖都令你感觉饱满。咀香又入味🥩。猪肉部门,我哋就试金钱展同牛胸腹,猪肉煎到好香,一试过你都会爱上嘅💖。你可以话系chill又正宗,食得满足。我哋一样都唔会放过甜品,炸芝士年糕正正好好食,特别系佢嘅朱古力酱,简直系神秘嘅加分。🎂🤪唔介意我话句:其实""本场""嘅料理虽然系日本烧肉,但系香港食又有另一种味道,唔同嘅feel。我哋食住好野,分享下生活嘅乐趣,一日咁就完美啦🥳👋😊。(没有用餐款待/试食优惠)
(没有用餐款待/试食优惠)