2024-10-14 1244 浏览
今日同男朋友食dinner庆祝三周年。佢特登约我去食呢间位于旺角嘅本场,好采有一早book咗位,到个度就见到人潮系度排队!我哋试咗顶级澳洲和牛海鲜放题套餐。肉品滑溜,香味浓郁,一啲骚味都冇!基本上一放入口就自然滑入口腔,又香又滑!虽然人多,但系份量绝无马虎!仲要质素高。极品牛小排同埋M8和牛封门柳就更加吸引,肉香四溢,口感鲜嫩,油花平均,切嘅厚度每片几乎一模一样😍!同埋点少得我哋超级钟意嘅海鲜。吉列虾同车虾,每一只都烤到好爽口,real fresh 呀。😉仲有炸物炸到外脆内嫩,一定要趁热食,咁就perfect。食物摆盘都非常讲究,厨师就喺我前面前整,呢种视觉嘅享受同味觉嘅结合,真系物超所值✨️。本场日式烧肉放题,真心推介俾大家👍🏻👍🏻,感受呢家餐厅嘅美食同优质嘅服务!简直就系唔容错过嘅选择!

2024-10-08