GREEN

2021-12-23 1914 浏览
教主朱古力🍫软雪糕🍦音乐🎶 champagne🥂 小朋友先做选择我全部都要 🥳✌🏼 喺Hotel ICON lobby嘅GREEN有一大片植物墙,加上空气中弥漫住一种独特香味,好似行左入一个充满香气嘅植物花园食tea咁呀👒👯‍♂️黑胶唱盘造型嘅Godiva tea set 好吸睛🤩连menu都整到好似黑胶碟📸️ 10款咸甜点全部都睇得又食得,小手袋造型嘅 柠檬马鞭草覆盆子马卡龙 、好似一对bling bling 耳环嘅 酒渍樱桃黑朱古力 、迷你cocktail 甜虾血色马莉 等等。当然唔少得教主代言朱古力,唔洗去买都食到😍通常tea set 嘅咸点都同本身主题无乜关系,呢度大厨破格地将Godiva 朱古力融入咸点😮 好欣赏 朱古力脆皮鸭肝慕丝配黑鱼子 ,有啲绿色嘅粒粒喺底,原来系香蒜!估唔到同朱古力可以咁夹,rich得嚟又好香口,好surprise ~出面仲有个corner 可以任食Godiva 软雪糕🍦有白朱古力味😻好jeng~ 除咗雪糕仲有朱古力士多啤梨🍓同埋finger sandwiches,都系任食😋每位可以免费拣一杯棉花糖朱古力/咖啡/茶,我地就选择加钱叹法国GH Mumm ch

GODIVA  甜蜜献礼下午茶
甜虾血色玛莉
Impossible  他他
当然唔少得教主代言朱古力,唔洗去买都食到😍
Scones

朱古力脆皮鸭肝慕丝配黑鱼子

GODIVA  软雪糕
士多啤梨朱古力
GH  Mumm  Champagne

每位可以免费拣一杯棉花糖朱古力/咖啡/茶,我地就选择加钱叹法国GH Mumm champagne🥂 就咁就度过咗一个好chill嘅下午✌🏼
2021-12-21
下午茶