2021-02-25
为左杯朱古力而黎ϋ♡ 第一次去有啲难揾 识路之后就觉得好方便(ㆆᴗㆆ)可以再战啊🥛🍪 ⋆𓂃ꕤ虽然餐厅唔算大 但系走廊位都阔 座位可以移动 餐厅喺酒店入面🕌.✦环境舒服亦都几静味道整体算唔错 睇得又食得📸 餐厅仲有好多素食菜式 想食得健康啲都冇问题(`ิิ∇´ิ)✦ 痴_线朱古力ᴄʀᴀᴢʏ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ🍫好吸睛既饮品✨朱古力满到漏晒出黎т ̫ т♡ˎˊ˗ 唔同种类既朱古力沟埋一齐 口感非常丰富 一啲都唔淡 但系唔会好漏 绝对系真材实料⸜(*ˊᵕˋ*)⸝⋆* 打卡定填肚都好正✦ 牛角包-蒲烧鳗鱼 双份日本滑蛋牛油果芥末酱🥐˚🥑+🍳*・῾ ᵎ呢个都系人气推介 牛角包够松脆 鳗鱼超级多 好厚身 蛋都系好滑身 唔会好老っ ̫ ‹ 份量预得够 之前试过和牛肩肉温泉蛋饭🍛 个人觉得仲好食过牛角包 有兴趣记住试下(*´꒳`*ノノ゙✧
(`ิิ∇´ิ)
✦ 痴_线朱古力ᴄʀᴀᴢʏ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ🍫
好吸睛既饮品✨朱古力满到漏晒出黎