2023-05-20
#朱古力迷注意#下午茶之选呢间餐厅主打朱古力🍫,朱古力迷一定唔好错过!难得可以同妈妈出去撑台脚补祝母亲节,精心挑选咗大坑一间小店同妈妈叹番个Afternoon Tea🍰🍩。🍫Afternoon Tea Set🍰 $248一位包一杯$58或以下饮品 (两位起)Set入面包括🍰五款甜点 + 🍩两款咸点我最喜欢💁♀️🍴香蕉朱古力焦糖脆饼批💗杯仔甜品一直都系我最爱,呢款亦唔例外,卖相好靓一层一层嘅cream唔会太甜,夹住一片片香蕉味道相当之夹,每啖都有脆脆嘅焦糖脆饼,口感满分。🍴三文鱼西兰花法式咸批💗甜品下午茶总会有几款咸点配衬住,呢款三文鱼西兰花批,批边香脆,三文鱼同西兰花味道各有特色,好味👍🍴红桑子朱古力挞💗红桑子酸酸甜甜好开胃,卖相仲好靓㖭。🍴脆皮朱古力泡芙💗咬落去果吓好惊喜~好脆架!入面爆多朱古力cream好滑唔会太甜。☕️饮品菲律宾朱古力 Auro 70% (香草 佛手柑 车厘子)🍹可可蜜梳打(柠檬 青拧 薄荷)
#下午茶之选
呢间餐厅主打朱古力🍫,朱古力迷一定唔好错过!
Set入面包括🍰五款甜点 + 🍩两款咸点
我最喜欢💁♀️
🍴香蕉朱古力焦糖脆饼批
🍴三文鱼西兰花法式咸批
🍴红桑子朱古力挞
💗红桑子酸酸甜甜好开胃,卖相仲好靓㖭。
🍴脆皮朱古力泡芙
☕️饮品
菲律宾朱古力 Auro 70% (香草 佛手柑 车厘子)
🍹可可蜜梳打(柠檬 青拧 薄荷)