2021-07-25
牛油果鸡肉沙律🥗几好食!鸡肉几香同嫩,鸡肉上嘅dressing同沙律啲dressing系唔一样嘅,配合埋牛油果同生洋葱(大爱(*≧ω≦))味道好丰富唔单调。最惊喜系上面啲nuts!甜甜地又香脆٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و比利牛脷扁意粉🍝好香蒜味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)不过扁意粉变咗普通意粉嘅,可能个日冇?( ;´Д`)牛脷切大粒而且好多粒,味道上怕重牛味嘅我觉得可接受,比预期中好食,如果切埋层皮会更好啦。3D Chocuccino ☕️因为唔饮咖啡所以一直都冇试过呢啲latte art,次次都得个望字(。 ́︿ ̀。)不过今次我终于有份试喇!因为呢到有得拣朱古力٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)وnon-coffee drinker嘅一大喜讯!朱古力好香浓不过偏苦,上面嘅图案可以自己拣公仔,由于太可爱我一直都唔舍得饮,不过佢都几摆得!我到食完啲意粉佢都丝毫无损*^O^*Green Tea Latte🍵唔记得左影相!不过都几靓几好饮,话好似细个食嘅旺旺奶冻绿茶味,因为好浓奶味,一试真系好似◉‿◉搞到我依家心挂挂好想食旺旺奶冻,好怀念,依家仲有冇边度有卖?
牛油果鸡肉沙律🥗
比利牛脷扁意粉🍝