2010-03-26 5 浏览
前两日, 我又再去vero, 买左几件cakes, 本人钟情于果度嘅 The signature, 唔甜又好好味, 今次去度, 除左一定要order我至爱嘅signature. o衣.......原来发现果度仲有出多左四款唔同产地嘅 可可豆做signature, 嚟到当然要买来试下. 我问d sales, 佢地介绍左我有Ecuador 73%, Los Vasquez 75%, Madagascar 71% ,Peru 70%, 同埋当然系佢地卖开招牌货The Signature, 但系有件事唔讲唔知就系...... 我今日先知道Venezuela 70% 就系(The Signature)虽然好想试晒佢, 但实在怕食唔晒, 只系买左ecuador 同埋peru, 当然一定要有我至爱啦. 番去试左下次再分享食后感,=0. 到我临走时, 有位sales同我讲而家开始逄星期四都有ladies night, 叫任何有酒精饮品, 就会送朱古力, 而且果度仲会有chocolate & wine pairing, 听落好似几特别. (原来佢地因应要求, 延长左营业时间到零晨12点.) 虽然地点真

到我临走时, 有位sales同我讲而家开始逄星期四都有ladies night, 叫任何有酒精饮品, 就会送朱古力, 而且果度仲会有chocolate & wine pairing, 听落好似几特别. (原来佢地因应要求, 延长左营业时间到零晨12点.) 虽然地点真的有d唔方便, 但亦可以同朋友嚟呢度一试!
$100 (其他)