2024-01-17 437 浏览
我最近去朱敏记大排档同朋友食饭,呢度好热闹, 周都系家庭聚餐同朋友聚会既欢乐气氛,餐厅既装修风格简洁大方,服务员都笑容满面,提供快捷周到既服务!❤️永州血鸭❤️呢度既招牌菜之一,平时都好少食到咁正宗既,血鸭腌得好入味,食起黎鲜嫩多汁,肉质鲜美,搭配特制既辣椒香料,香辣无比,令人回味无穷!🧡小炒田螺🧡平时好少食到田螺,原来田螺既口感非常独特,食起来有一丝嚼劲,加上所使用既香辣调料,使得呢道菜口味鲜辣香浓。虽然有啲人对于食田螺可能会觉得有啲抵触,但系我个人觉得呢道菜绝对值得一试!💛小炒猪尾💛同样都系呢度既招牌菜之一,非常有嚼劲,烟烟韧韧,口感好得意,猪尾肉鲜嫩,入口后肉质弹牙,搭配上香辣调料,口感更加丰富!朱敏记寻味之旅

❤️永州血鸭❤️

🧡小炒田螺🧡