2023-07-14 294 浏览
我觉得你间餐厅最贴心嘅就系为我同朋友准备咗呢一杯梨干黑豆甘草茶🧡因为今日天气冻咗好多一入到餐厅有一杯热茶暖胃真系好唔错!饮完之后觉得个喉咙好舒服,上网查先知原来有润喉嘅作用。另外仲叫咗咗一个北海道海胆意大利面🫶🏻呢一个意大利面令我好重记忆点,因为我自己本身同朋友都好钟意食海胆见到呢个面上面嘅海胆嘅时候已经好开心🤣食落口中感觉到好鲜甜嘅味道。我哋两个都几钟意。仲有叫咗一个香草奶油日本海蜗牛同埋海螯虾配柠檬汁,两款都好好味😝最后仲叫咗一个韩国牛肋眼系1++黎!好香牛肉味,大家可以自行选择会唔会配搭埋喜马拉雅盐一齐食用。我自己觉得加埋好食啲😳旁边仲有一次香菜酱油醋汁沙拉,好清新嘅味道。