🎀东京过江龙天妇罗专门店 进驻屯门😋🎀🕯️店名* #天丼🕯️🔮地址*屯门屯隆街3号屯门市广场2期1楼19号舖 🔮🗾分店地区🗾 屯门,元朗,红磡,将军澳,青衣💰价钱$198 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_屯门剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_天妇罗#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵店面到店内都十分有日式感觉店外会展示菜式的模型 十分真实 好吸引食欲桌椅采用木制 灯光使用黄灯 增加温暖感音乐为日式纯音乐午餐食既时候都比较多人 有d嘈吵🍽️食物质素🍽️过黎食之前都有睇过好多食评 好多都赞不绝口 同埋话性价比好高😯仲话分量好多 令到我都期望好高 可惜期望越高失望越大😶唔系话难食 但未去到劲好食 有待进步!👀评分💖💖💖🪄巨星天丼 $85上到黎觉得分量偏小 天妇罗睇落好大旧 入面有黑虎虾,本菇,鱿鱼,帆立贝,蟹柳,四季豆及紫菜既天妇罗 觉得甘多款蟹柳天妇罗系几唔错 食得出唔系平野 好厚实 而且大部分天妇罗皮薄 唔会太油淋淋!但最期待既虾天妇罗反而觉得炸皮偏厚 食得出唔系同蔬菜一样就甘包一层薄炸皮 反而系掩
🎀东京过江龙天妇罗专门店 进驻屯门😋🎀

🕯️店名* #天丼🕯️
🔮地址*屯门屯隆街3号屯门市广场2期1楼19号舖 🔮
🗾分店地区🗾 屯门,元朗,红磡,将军澳,青衣
💰价钱$198 已加一(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

午餐食既时候都比较多人 有d嘈吵

🍽️食物质素🍽️

👀评分💖💖💖
🪄巨星天丼 $85
上到黎觉得分量偏小 天妇罗睇落好大旧 入面有黑虎虾,本菇,鱿鱼,帆立贝,蟹柳,四季豆及紫菜既天妇罗 觉得甘多款蟹柳天妇罗系几唔错 食得出唔系平野 好厚实 而且大部分天妇罗皮薄 唔会太油淋淋!但最期待既虾天妇罗反而觉得炸皮偏厚 食得出唔系同蔬菜一样就甘包一层薄炸皮 反而系掩饰佢虾既大小😂

👀评分💖💖💖💖
🪄天妇罗荞麦面$86
天妇罗有黑虎虾,茄子,蟹柳及四季豆 .呢一个反而比起饭抵食d尤其系天气热果阵 荞麦面冰冰凉凉 食落感觉好正😋附上荞麦面汁 都唔错🙈我就无配到葱及wasabii~但都系同以上一样 虾天妇罗都系炸皮小厚😵其余炸得唔错 欣赏佢四季豆炸完都唔会太干身😇

额外加配
忌廉$9

另外值得一提系餐厅本身有无限refill麦茶 个人觉得佢麦茶味道几浓郁 几有茶香味 如果本身唔中意饮甜野其实都可以唔洗额外加配野饮(因为价钱都小贵🙊)

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️