2022-10-05 224 浏览
红烧牛肉面系列 丰盛 三品牛肉面(牛丸,牛腱, 牛腩) $70.0转新竹米粉。热 碳焙乌龙今日中午试左呢间台式粉面 , 台湾牛肉面都有好多选择。仲有一啲粉面加饺子或者锅贴配台式饮品嘅套餐。 价钱相宜都系$50至$80左右 今次试咗佢牛丸牛腱牛腩。粉底转做新竹米粉。 牛丸嘅味道系手打牛丸一咬入口。爆出好多油𠮶款种类 😝😝 所以就要小心d 食 😏 牛腱牛腩做得好厚好大旧, 但系我就钟意厚切一片一片会觉得较为有诚意d, 同埋个咬口相信都会觉一大旧好 可能因为转左新竹米粉所以个面比较黏合。三四啖就已经食完都仲未饱肚。🥺🥺 下次可能试吓传统面条会比较饱肚少少。佢嘅红萝卜同埋萝卜配菜就好入味啦 ! 餐饮我叫咗热嘅 碳焙乌龙 浓淡度到适中。饮到乌龙茶嘅香味。烘焙就要俾啲想像力 😜 整体而言都系一间可以再试嘅午餐好去处。

转新竹米粉。热 碳焙乌龙

整体而言都系一间可以再试嘅午餐好去处。