2023-01-10 83 浏览
行咗成日东荟城,夜晚谂唔到食乜, 上OpenRice睇吓有啲咩热门推介,竟然俾我发现呢一间隐世小店。位置东涌医院附近,东涌站有好多车都会经过呢度……如果行过嚟都系大约15分钟到。附近都有其他食肆好易认,如果揸车嚟咁岩有位仲可以泊车添!我见OpenRice你食评话佢嘅烧味OK,于是就点咗个例牌烧鸭,想送速度好快,新鲜制作,烧出嚟嘅皮仲系脆卜卜,下面有啲卤水花生垫底,正!麻辣鸡煲- 好野味啊!食落有啲麻麻哋然之后回香!但唔算好辣,我男朋友唔食得辣都觉得好好味呀!仲有其他配菜,有我最钟意嘅芫荽,有鸡煲一定要有芫荽呢两个系绝配!虾仁炒蛋,系我嘅最爱!啲虾都好大只,有成只匙羹咁大最后叫多咗一个腐乳炒生菜,真系做到大排档嘅风味。镬气十足份量十足!推介俾大家,去开行山,行街都可以嚟呢度试吓!价钱唔贵性价比高!

虾仁炒蛋,系我嘅最爱!啲虾都好大只,有成只匙羹咁大

王牌烧鸭
2023-01-09