2022-07-22 41 浏览
好耐冇去过日本🗾旅行,一于来呢间系银城广场嘅🇯🇵日本野食🏯日本野,一解思乡之情🥰。呢度有多款晚餐🥢,款式都几多元化🤩,不过最吸引😍我哋嘅系吉列牛🐂同埋寿喜烧🤤。石烧霜降🔥吉列🐂牛小排 $248,跟前菜沙律🥗或者味噌汤🥣、饮品🥤、白饭🍚同埋温泉♨️蛋或者溏心蛋🥚,我就拣咗温泉♨️蛋,因为可以沾吉列🐂牛食又可以捞饭🍚食!吉列🐂牛小排都几肥美🤤,另外仲有配酱汁,不过佢哋嘅吉列🐂牛已经调咗味😋咸香十足。系个石🪨板上面🔥烧一烧啲吉列🐂牛小排香气飘晒出嚟🤤,入口松化甘香😋几好味!霜降🐂牛肉寿喜烧 $248,跟前菜沙律🥗或者味噌汤🥣、饮品🥤白饭🍚或者乌冬🍜。入面有唔少🐂牛肉片,另外𠮶啲菇🍄、豆腐同埋菜🥬都好入味🤤。霜降🐂牛肉雪花❄️丰富,十分之肥美🤩。

入面有唔少🐂牛肉片,另外𠮶啲菇🍄、豆腐同埋菜🥬都好入味🤤。

霜降🐂牛肉雪花❄️丰富,十分之肥美🤩。