2021-02-15 1866 浏览
一生悬面成日都见到人食,于是就fd去试一试好唔好食先😚😚😚  😆浓香樱虾油拉面😆超级推介呢个拉面,上个阵见到大量既樱虾已经好开胃喇😊😊😊😊食落真系劲香浓,拉面都好挂汤,真心好惊喜,如果食呢只味我估应该叫拉面会好食过沾面😆😆😆  🤗 特浓豚骨沾面🤗 见到佢系特浓就试一试佢先,个配料有荀,糖心蛋同豚肉😊😊豚肉系肥瘦匀称,煎到好香个汤都系好浓郁,但味道上都系樱虾好食d😜😜😜同埋因为冇一路沉住,所以面条比起拉面冇咁入到味,但如果唔系追求重口味就已经好ok架喇🤗🤗🤗  😜煎饺子 😜饺子煎得都几令,味道正常水准😙😙  😊章鱼烧 😊呢个小型章鱼烧,细细粒方便食,配埋沙律酱,木鱼同紫菜食都几和味😚😚  小店有参考日本拉面店既设计,味道上拉面的确系做到一定水准,加上价钱真系唔贵,平时拉面要成百蚊,呢度最平68就有,值得一试😆😆😆
一生悬面成日都见到人食,于是就fd去试一试好唔好食先😚😚😚

😆浓香樱虾油拉面😆

超级推介呢个拉面,上个阵见到大量既樱虾已经好开胃喇😊😊😊😊

🤗 特浓豚骨沾面🤗

见到佢系特浓就试一试佢先,个配料有荀,糖心蛋同豚肉😊😊
特浓豚骨沾面
豚肉系肥瘦匀称,煎到好香
特浓豚骨沾面
个汤都系好浓郁,但味道上都系樱虾好食d😜😜😜

😜煎饺子 😜

饺子煎得都几令,味道正常水准😙😙
煎饺子
煎饺子