2014-01-02
有日睇yahoo团购发现左有"王子饭店"既TEA SET上网睇过D人都话王子饭店D野好味!买完先知原来佢得500 SET, 好彩我都买到姐买完第2日我地就BOOK左2013.12.7 3:30PM终于等到呢一日喇 我地准时去到, 系门口已经见到好多人都系食紧团购TEA SET安排左我地坐系出面, 都几好丫, 可以睇下风景我地叫左菊花茶, 哗, 好香WOR!望到呢个景, 唔错丫, 有令景食野都开心D挪威烟三文鱼沙律完全觉得三文鱼系厚切, 非常喜欢!!食落非常可口, 沙律菜新鲜, 加上橄榄同陈醋, 醒胃非常!招牌王子鸽 (一只)好贴心, 已经预先分成两份, 油香四溢!不过我地挂住影相同埋仲未食完沙律, 所以开始食个时已经唔热喇!但重点系 >>虽然已经唔热, 但食落依然非常多肉汁, 外皮仍脆, 肉质嫩滑无比!真系超级好味呀!!!!睇下, 个点心架黎我都仲未开始食我只乳鸽T.T点心架个外形好吸引呀, 好特别!王子虾饺公子烧卖梗系饮茶唔少得既野食!!!好味呀, 最钟2食虾饺 天下第一包 (义烧餐包), 与别不同春卷, 即局酥皮蛋挞, 萝卜丝酥饼天下第一包 (义烧餐包): 包皮松软
上网睇过D人都话王子饭店D野好味!
买完先知原来佢得500 SET, 好彩我都买到姐
买完第2日我地就BOOK左2013.12.7 3:30PM
安排左我地坐系出面, 都几好丫, 可以睇下风景
我地叫左菊花茶, 哗, 好香WOR! 望到呢个景, 唔错丫, 有令景食野都开心D 挪威烟三文鱼沙律
完全觉得三文鱼系厚切, 非常喜欢!!
食落非常可口, 沙律菜新鲜, 加上橄榄同陈醋, 醒胃非常! 招牌王子鸽 (一只)
好贴心, 已经预先分成两份, 油香四溢!
真系超级好味呀!!!! 睇下, 个点心架黎我都仲未开始食我只乳鸽T.T
点心架个外形好吸引呀, 好特别! 王子虾饺公子烧卖
梗系饮茶唔少得既野食!!!
天下第一包 (义烧餐包): 包皮松软, 不过冇咩特别
与别不同春卷: 炸的非常溥脆, 而且好多馅, 萝卜.椰菜,香菇等, 好好味, 超级推介!
即局酥皮蛋挞: 蛋很嫩滑, 不过我麻麻地酥皮蛋挞
萝卜丝酥饼: 用萝卜丝好特别, 加上萝卜丝放满整个酥皮内, 口感丰富, 不过个人觉得太腻
团购$198, 仲要免加一, 真系抵呀!
而且米芝莲级数, 所有食物都好满意, 好好味!