2015-10-12 7727 浏览
一早讲好左食lee 度,lee 餐令我非常期待,因为要提早两星期bk 位,好彩可以坐bar 位,有位大厨系自己面前表演。我地叫左梅,竹定食,基本上一样,只系竹少左烧鱼。沙律: 有生菜,粟米,车厘茄,加左沙律酱特别好味烧鱼: 虽然我果set 竹无,但可以自己几个shate, 佢系烧三文鱼,大厨用盐系铁板掩好就开始煮,所以侍应会帮我地戴围裙,咬落脆口,同甜酱好夹带子: 都好大粒,咬落好爽烧鸡肉: 由于我唔食得牛肉,变左可以转其他野,我见煮好后淋返烧汁,对我黎讲鸡肉味道已经好惹味,但要记得趁热食最好味,朋友觉得如果用黑椒整鸡肉可能仲好食烧饭: 其实系炒饭,好正ar, 睇住厨师将饭,其他配料快手捞匀,分好一碗碗俾我地,饭粒煮得干身,唔会好油,同葱粒,蛋碎,肉碎好夹ge 味道烧菜: 炒芽菜,菇,大大碟菜,真系好好食, 芽菜非常粗壮,食落爽面豉汤: 入面有海带,豆腐,不过我觉得味道浓左d甜品: 蜜桃邓蛋,因为有蜜桃味,结果整个甜品有香味,好好食总之今餐非常回味
沙律: 有生菜,粟米,车厘茄,加左沙律酱特别好味

带子: 都好大粒,咬落好爽

面豉汤: 入面有海带,豆腐,不过我觉得味道浓左d

甜品: 蜜桃邓蛋,因为有蜜桃味,结果整个甜品有香味,好好食

总之今餐非常回味
2015-10-06