2023-04-15
2星期前book位,好容易book到,不过就要提早畀左钱先,走果时职员会问你有冇储开k dollar,会帮大家储埋半自助餐,主菜响menu度拣,如果要食牛,最好订枱果时讲左先。因为如果冇讲,职员好大机会同你讲--我地冇晒啦,预左刚刚好(睇落去就唔似,见佢切完最后果枱果旧牛都仲有好多,可能留黎做dinner挂)主菜我地2个人用餐,预留左一牛一龙虾牛--佢知道我地share,会帮我地分2碟上,好好不过我地叫5成,但唔知点解,佢拎出黎切果时,切另一边畀我地,果度大约7成熟有职员会走黎问d野食o ng ok,我地同佢讲番,佢地即时拎番份5成熟过黎,服务都好好龙虾--虽然本身出面都有得任拎,但呢个主菜比出面果d更好食最后ge疏乎厘都好好食主菜同面包食唔晒ge话,可以take away,所以唔好挂住食d面包,可以留肚食出面ge生蚝,龙虾,甜品
主菜
我地2个人用餐,预留左一牛一龙虾
牛--佢知道我地share,会帮我地分2碟上,好好
龙虾--虽然本身出面都有得任拎,但呢个主菜比出面果d更好食
最后ge疏乎厘都好好食