👧🏻😋👅🍽✨枱枱都系古早台居靓靓野饮🤣-古早台居🇭🇰 九龙湾伟业街33号德福广场二期5楼501B号舖 Foodeli S7号舖 🇭🇰-🧋主食加配饮品有半价, 野饮劲多款仲好大杯, 全个food court好多枱都有 🧋主要有肉燥卤肉饭同台湾面, 各有12款𩠌(虽然大部份都系重复😂)🧋出餐好快手, d姐姐都好好礼貌😁-🐓🍛香酥大鸡扒肉燥饭 $51💯大鸡扒好厚肉, 皮脆肉嫩好juicy, 仲好香椒盐味💯肉燥既肉碎有大有细更有口感, 肉燥唔会过咸-🍠🥛手作紫薯鲜奶 跟餐半价 $18✨靓☺️ 成个杯挂满紫薯蓉✨姐姐同个个买鲜奶系列既客都会提佢地摇匀先饮✨我就唔听教饮左两啖先, 系真鲜奶👍🏻 开左口冇得摇要用枝筒系咁撩😂-🦑🍜 盐酥鱿鱼须面 $51💯鱿鱼须份量唔算好多但粗身厚肉, 粉唔太薄好脆口💯个面既汤用红白萝卜煲好甜-🍏🍧雪酪青苹果沙冰 跟餐半价 $12✨加左雪酪呢两个字即刻再吸引左好多🤣 但饮落真系sorbet咁d冰好幼滑✨虽然青苹果都只系糖浆, 但酸酸甜甜都好好味-
👧🏻😋👅🍽✨
枱枱都系古早台居靓靓野饮🤣
古早台居
🧋出餐好快手, d姐姐都好好礼貌😁
🐓🍛
香酥大鸡扒肉燥饭 $51
💯大鸡扒好厚肉, 皮脆肉嫩好juicy, 仲好香椒盐味
💯肉燥既肉碎有大有细更有口感, 肉燥唔会过咸
香酥大鸡扒肉燥饭

🍠🥛
手作紫薯鲜奶 跟餐半价 $18
✨靓☺️ 成个杯挂满紫薯蓉
✨姐姐同个个买鲜奶系列既客都会提佢地摇匀先饮
🦑🍜
盐酥鱿鱼须面 $51
💯鱿鱼须份量唔算好多但粗身厚肉, 粉唔太薄好脆口
💯个面既汤用红白萝卜煲好甜

🍏🍧
雪酪青苹果沙冰 跟餐半价 $12
✨虽然青苹果都只系糖浆, 但酸酸甜甜都好好味

香酥大鸡扒肉燥饭