2016-07-21 2541 浏览
谂住扮下文青,所以入左黎呢度问口有个邮箱仲有只熊仔,好有英国嘅感觉。黎嘅时候大概十二点半致十二点九左右,都几多人,坐左一阵仲有人响问口排队。Lunchtime梗系食set lunch 啦。餐汤系白汤,入面有好多洋葱粒。佢系较为稀身嘅,我自己钟意加黑椒饮,所以都问左店员攞黑椒。Set lunch 加38蚊可以叫多个配忌廉萝条啲薯条热辣辣,好烫口。不过呢面头啲酸忌廉系冻嘅,而且佢个顶顶仲有啲烟肉干,咸咸地咁点缀。个杂扒餐有烟肉,猪扒同肠仔肠仔同普通厨师肠一样,冇咩特别,唔会过㶶或者用难食垃圾肠而猪扒就煎到岩岩好,唔会韧而且唔系好多肥肉同埋冇筋嘅最特别系块烟肉,块烟肉同平时果啲唔,佢较为林身,唔同平时啲烟肉咁烟韧。最重要系佢冇咁咸。除左杂扒,仲叫左卡邦尼意粉面头有好多芝士块,趁佢仲热嘅时候要快啲捞均佢,捞完之后有小小拉丝,而且仲creamy啲。个意粉入面有好多火腿,几乎系每一啖都食袋几条。餐仲可以加28蚊叫芝士蛋糕,个蛋糕用左好靓嘅cheese ,一闻就闻倒好香食落好重芝士,而且口感好厚。面头个有小小蕉糖酱,蕉糖酱味都几浓,不过佢唔多,所以唔会太甜Btw因为个芝士都几重所以食完好饱
谂住扮下文青,所以入左黎呢度
问口有个邮箱仲有只熊仔,好有英国嘅感觉。

Lunchtime梗系食set lunch 啦。
餐汤
餐汤系白汤,入面有好多洋葱粒。
佢系较为稀身嘅,我自己钟意加黑椒饮,所以都问左店员攞黑椒。
酸忌廉薯条
Set lunch 加38蚊可以叫多个配忌廉萝条

啲薯条热辣辣,好烫口。
美式杂扒
个杂扒餐有烟肉,猪扒同肠仔

肠仔同普通厨师肠一样,冇咩特别,唔会过㶶或者用难食垃圾肠
而猪扒就煎到岩岩好,唔会韧
而且唔系好多肥肉同埋冇筋嘅
最重要系佢冇咁咸。
卡邦尼意粉
除左杂扒,仲叫左卡邦尼意粉
个意粉入面有好多火腿,几乎系每一啖都食袋几条。
纽约芝士蛋糕
食落好重芝士,而且口感好厚。

Btw因为个芝士都几重所以食完好饱
餐汤