餐厅: Zenon Café
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2016-01-22 669 浏览
有冇試過整緊頭髮嘅時候肚餓呢?包住個頭邊度都去唔到點算?哈哈今次就係因為整頭髮而食到美味的 all day breakfastCafe 走型格路線店嘅設計主題有點懷舊點解 staff 可以咁有型很喜歡牆身嘅油畫樓上係 salon樓下嘆咖啡今次嘅全日早餐全部材料都係外國入口靚女老闆係堅持用高質健康食材嘅怪不得身形保持得咁窈窕仲有用士多啤梨砌成玫瑰花嘅 窩夫外脆內軟 熱辣辣的同老公嚟食真係唔浪漫到不行香味撲鼻兩條大大香脆嘅煙肉肉質依然保持 juicy快要爆出嚟嘅芝士腸一定要試嘅 cheese omelet真係做到芝士流心的感覺好味到飛起仲有健康又好飲的 zen tea陣陣嘅果香味十分解渴而且開胃我仲叫咗個出名嘅士多啤梨 crepes香滑嘅忌廉好甜一啲都唔酸嘅士多啤梨感覺清新之餘甜而不膩食飽仲可以落去中環行街shopping方便消磨一個下午
有冇試過整緊頭髮嘅時候肚餓呢?
包住個頭邊度都去唔到點算?
Cafe 走型格路線
店嘅設計主題有點懷舊