2025-01-27 0 浏览
好钟意食柿既我见Terrace in seaside呢排推广柿主题食品就飞到去食喇今次去左沙田分店, 餐厅环境属开放式, 感觉舒适开扬~~餐牌多左好多新菜式~~睇图都觉得好靓好吸引橘子咖啡 $58有块又大又靓既橘子片铺响咖啡面~整杯散发住清新果香既咖啡, 微苦中带酸甜, 口感清新新颖柿事连连柿子绿茶 $58好清爽既饮品~~柿子味道清甜, 同绿茶味道好夹仲有柿子果肉食添!!轻型又满足的烟三文鱼沙律 $86沙律外观色彩缤纷一上枱以为得2片烟三文鱼片, 但原来系俾沙律菜遮住, 系个底份量超多, 食极都有咁烟三文鱼咸香可口, 沙律菜非常新鲜~~鲍鲍高升饭卷 $108饭卷摆盘精致, 好吸睛每件饭卷都有一粒鲍鱼系面~配上韩式酱料, 带有辣味, 口感丰富烧慢煮鸡腿紫苏拌饭 $98大大只鸡腿肉, 色泽金黄, 鲜嫩多汁~~紫苏拌饭带微辣, 非常入味蛇年喜有柿你窝夫 $138超级丰富既甜品!!首先俾个像真度极高既柿呃左 原来个柿系大福黎既, 但整得真系好似真柿丫!!窝夫热辣辣, 外脆布软, 沾埋柿子酱同cream一齐食, 味道非常丰富另外仲配有莓果, 柿饼, 龙珠果等水果

今次去左沙田分店, 餐厅环境属开放式, 感觉舒适开扬~~

餐牌多左好多新菜式~~
睇图都觉得好靓好吸引

橘子咖啡 $58
有块又大又靓既橘子片铺响咖啡面~
整杯散发住清新果香既咖啡, 微苦中带酸甜, 口感清新新颖

柿事连连柿子绿茶 $58
好清爽既饮品~~
柿子味道清甜, 同绿茶味道好夹

仲有柿子果肉食添!!
轻型又满足的烟三文鱼沙律 $86
沙律外观色彩缤纷

烟三文鱼咸香可口, 沙律菜非常新鲜~~
鲍鲍高升饭卷 $108
饭卷摆盘精致, 好吸睛

每件饭卷都有一粒鲍鱼系面~
配上韩式酱料, 带有辣味, 口感丰富

烧慢煮鸡腿紫苏拌饭 $98
大大只鸡腿肉, 色泽金黄, 鲜嫩多汁~~
紫苏拌饭带微辣, 非常入味

蛇年喜有柿你窝夫 $138
超级丰富既甜品!!
首先俾个像真度极高既柿呃左
 原来个柿系大福黎既, 但整得真系好似真柿丫!!

另外仲配有莓果, 柿饼, 龙珠果等水果

• 蛇年喜有柿你窝夫
  • 轻型又满足的烟三文鱼沙律