2024-02-02
行完大埔一田血拼之后劲肚饿,想揾间任食餐厅医一医个肚。之前经过呢间校长烧肉门口已经好想入去试, 今次终于有机会!门口装修几有风格,好多IRONMAN公仔,店主似乎系动漫迷!店内空间都好大,座位与座位吾会好迫,出入拎野食都好方便! 食物种类比我想像中要多,刺身&寿司都有好多款式有睇头! 炸物、中式点心、炖汤、西汤、沙律、前菜小食、糖水、甜品糕点、雪糕、生果冰、饮品如热维他奶、花茶、酒,汽水样样俱全!烧物方面:三大排冻柜任你选、见到D肉类都几红润靓仔!食落的确好新鲜既,绝对吾会系个D CHEAPCHEAP腐肉质感。有D烧物都几特别出面吾多见: 例如原条既秋刀鱼、三文鱼腩骨、土匪味鸡翼、鸡软骨、牛仔骨、一口牛……呢几款我试左都觉得吾错、好食!平日夜晚价钱成人$238小童$138,可以食足120分钟足够时间(经openrice订仲有优惠价!),我见个个顾客都食到捧住个肚走,呢个价钱有甘多款食物,性价比系非常高!
店内空间都好大,座位与座位吾会好迫,出入拎野食都好方便!