2021-11-14 361 浏览
位于和富美食广场入面美食广场以民族风格装修 几有feel不过广埸唔大 而且得几间餐厅最吸引我就系呢间食海南鸡饭嘅 亦系最多人买嘅虽然最出名系海南鸡 但系见到佢有期间限定- 桑拿瑶柱肉饼饭 超吸引所以改变主意😆▶️全日桑拿瑶柱肉饼饭餐 ($58)个餐好丰富 有无味精汤 酱油小黄瓜🥒 仲有饮品 冷泡乌龙茶份量仲好足添 一大碗白饭 肉饼有三大牌厚身嘅酱油小黄瓜做前菜好开胃 酸酸地 咬落好脆口 味道清新个汤都好出色🥣味道超清 一啲都唔油 但系食到明显唔系味精汤 有啲老火汤嘅感觉冷泡乌龙茶系冻嘅 味道就遍淡 唔香茶味亦唔苦 当水饮🙈当然要讲吓呢个肉饼我估佢叫桑拿肉饼系因为佢蒸然后有好多汁起底?😂每牌都好厚身 好结实 唔会一夹就散肉质唔韧 又唔多肥膏 肥瘦比例好好 瑶柱都好多 已经完全同猪肉搅匀咗 间中食到啲瑶柱丝令肉饼质感更特别味道方面 咸度啱啱好 外面好多其他肉饼都整到好咸 呢个即使就咁食都ok 𩠌白饭就更加正👍🏻猪肉味好出 因为佢用新鲜材料整真系好好食!白饭都真系几香米味 睇其他食评话佢个油饭都正-呢间系真系相当高质 虽然选择唔多 但系佢主攻呢几味已经好掂服务都几好 好有效率 唔系等咗好耐美食
位于和富美食广场入面
美食广场以民族风格装修 几有feel
不过广埸唔大 而且得几间餐厅

最吸引我就系呢间食海南鸡饭嘅 亦系最多人买嘅
▶️全日桑拿瑶柱肉饼饭餐 ($58)
个餐好丰富 有无味精汤 酱油小黄瓜🥒

真系好好食!
白饭都真系几香米味 睇其他食评话佢个油饭都正
呢间系真系相当高质 虽然选择唔多 但系佢主攻呢几味已经好掂
服务都几好 好有效率 唔系等咗好耐
美食广场环境唔错 气氛好 同埋可能因为已经3:00所以唔多人
CP值高高高!!!$58就已经咩都有 又咁好食咁高质😍好值得试
全日桑拿瑶柱肉饼饭餐