2011-03-25
喺华兰路撞到个多年冇见嘅老友,梗要要揾个好地方聚一聚、倾下计!见epoch喺附近,反正我都未试过佢D野食、又想一尝我至爱嘅illy咖啡,所以即刻拉老友入去!虽然系下昼三点几,但客人唔几多,刚巧有人走所以就有张sofa位啦!我叫左个sandwich set,而老友就叫左件cake加是日餐汤(南瓜汤)! 我个三文鱼麦包餐,大件过super sandwich而且配料多,D意大利酱整体上同件三文治好夹,不过价钱就贵左D!加钱要埋杯餐饮,虽然系illy latte,但咖啡味就唔太好,有D涩口,可能冲调技巧未够火喉啦! 老友件啤梨榛子蛋糕,size好的骰,味道唔太甜,大致上都ok嘅!不过俾我就唔太够喉啦!个汤反而好得,浓浓的而且味道颇入味,下次我都要试下!